'' Kädentaidot kehittävät luovuutta, rauhoittavat mieltä ja innostavat kokeilemaan kaikkea uutta.''

Nimeni on Emilia Fromholz, josta myös yritykseni nimi kumpuaa. Teen kaikenlaisia käsitöitä, mutta sivutoimisena macramea ja himmeleitä. Seinävaatteet ovat suosituin tuoteryhmäni, suosituin malli on ylivoimaisesti Sudenkorento. 

Järjestän kurssitoimintaa muutamia kertoja vuoteen. Olen pitänyt seinävaate- ja kukka-amppeli kurssia. Kurssitoiminta on hauskaa ja sieltä löytää aina uusia ystäviä! 

Äitini opetti minulle kuinka himmeleitä tehdään. Sen jälkeen olen niitä aina Joulun alla tehnyt itselleni, läheisille ja tilauksesta asikkaille. Himmeleitä saa mustana ja valkoisena ja välikappaleiksi voi valita puupallot tai kirkkaat helmet.

Esittely

Hei! Tervehdin ja kiitän sinua, kun tulit vierailemaan nettisivuillani. Yritykseni FromHolz aloitti toimintansa keväällä 2018 ja matkan aikana olen päässyt erilaisiin lehtiin, kuten Taito-lehti, Kotivinkki, Häät-lehti sekä pitänyt näyttelyitä useissa eri paikoissa. Tuotteitani on ollut myös vuoden 2019 Habitare-messuilla Eimi-kalusteen osastolla. Olen pitänyt myös muutamia kursseja.

Täältä löydät paljon erilaisia macrame seinävaatteita, kukka-amppeleita ja muita tuotteita, jotka olen itse valmistanut kotimaisia materiaaleja hyödyntäen. Työpajani sijaitsee Pohjois-Savossa omakotitalossa, maaseudulla kaukana kaupungin hälinästä.

Macrame eli makramee solmeilu on lähes tuhat vuotta vanha käsityötekniikka, jonka kehittivät arabit. Makramee solmuilla voidaan luoda lähes mitä vain, koruista vaatteisiin ja sisustustuotteista huonekaluihin. Vain mielikuvitus on rajana! Seinävaatteet ja kukka-amppelit ovat edustavat tuotteeni, mutta valmistan tilauksesta myös muitakin tuotteita.

Sähköpostilla saa lisätietoa tilaustöistä, yhteistyöstä ja kursseista. Yhteystiedot osiosta löydät linkkejä esimerkiksi instagramiini ja verkkokauppaani. Kiitos!