Seinävaatteet

Tästä tuotteiden alakategoriasta voit katsella erilaisia seinävaatteitani. Mallit olen suunnitellut huolellisesti niin, että jokainen työ sopisi niin boheemiin kuin moderniinkin kotiin. Materiaalina käytän narua, joka on puuvillan ja polyesterin sekoitusta. Puuosat ovat aina käsittelemätöntä puuta. Suurin osa seinävaatteista on tilaustöitä, joten kysy ihmeessä jos mielelläsi olisi jotain muuta mitä minun valikoimassani ei ole. Värivalikoima on todella laaja ja kaikenkokoisia ja muotoisia töitä onnistuu tehdä, kunhan rohkeasti kysyt vain! :) 

Tilaustyöt

Tästä tuotteiden alakategoriasta voit katsella tilaustöitäni. Kuvissa vain murto-osa niistä mitä olen tehnyt, kun kaikista ei ehdi ottaa kuvia ja suurin osa näistä kuvista on asiakkaideni kodeista. Nämä kuvat olen luvalla julkaissut omaan käyttöön. Ehkä täältä löydät inspiraatiota, jos jotain erikoisempaa haluaisit tilata! <3

Kukka-amppelit

Tästä tuotteiden alakategoriasta voi katsella erilaisia kukka-amppeleita. Amppelit ovat ihania ympäri vuoden. Amppeleita saa monissa eri väreissä ja myös tilaustyönä toivomillasi mitoilla.